Červnové ochutnávky trošku jinak

Rádi bychom Vás pozvali na naše nejbližší ochutnávky výborného šampaňského od malých producentů. Přijďte se inspirovat a zásobit na letní sezónu. Nezapomeňte přitom také na platnost poukázek na ochutnávku, které jste třeba dostali jako dárek.

V měsíci květnu proběhlo několik soukromých ochutnávek, které jsou velmi populární. Dokážeme je připravit přímo na míru, podle Vašeho přání. Taková ochutnávka se může třeba více věnovat zajímavým místům v kraji Champagne, vinařům, přípravě šampaňského, může to být ale také oslava narozenin nebo třeba setkání s kolegy z práce.

Naši vinaři nedávno velmi pěkně zabodovali v populárním časopise DECANTER.

BRUT TRADITION (100% Pinot Noir) z vinařství ANDRÉ CHEMIN získal dokonce 97 bodů a málokdy vídanou PLATINOVOU medaili.

Stálice, populární BRUT NATURE z vinařství BOUDE BAUDIN dostal pěkných 90 bodů a medaili STŘÍBRNOU.

Teplé slunečné dny lákají k vycházkám. Co třeba zkusit starobylý Vyšehrad?

U nás se můžete zastavit na skleničku, ale také si třeba vzít nachlazenou láhev do sáčku s ledem a užít si krásného výhledu z nedalekých hradeb.

Sledujte prosím také naše webové stránky, najdete tam vždy aktuální otevírací dobu pro celý týden. Když je hezky, míváme otevřeno také o  víkendech.

Příští týden jedeme do Francie objevovat nová místa v kraji Champagne (například oblast u malebného města Troyes), rádi se s Vámi následně podělíme o nové zážitky.

Těšíme se na Vás v měsíci červnu při ochutnávkách v následujících termínech:

Čtvrtek 20. červnaod 19:00 hodin

Ochutnávka bude věnována šampaňským BLANC de BLANC, tedy šampaňským ze 100% odrůdy Chardonnay. Mineralitu, svěžest, citrusové tóny a mnoho dalšího najdete v ochutnávaných vínech. Ochutnáte i horkou novinku, aktuálně dovezené ročníkové BRUT EXCELLENCE 2007 od vinařství André Chemin.

Pondělí 24. červnaod 19:00 hodin

V ochutnávce se budeme věnovat šampaňským BRUT TRADITION. Pro každého vinaře je toto šampaňské vlajkovou lodí, kde se nejlépe ukáže jeho rukopis. A protože máme malých vinařů sedm, dáme Vám ochutnat od každého z nich.

Cena za ochutnávku je v obou případech 690 Kč na osobu. Koná se v malé skupině do osmi osob. K šampaňskému bude připraveno lehké občerstvení, fotografie, videa a povídání o kraji Champagne.

Rezervujte si prosím svá místa co nejdříve na níže uvedených kontaktech.

Děkujeme za důvěru a když jste spokojeni, doporučte nás dále. To je pro nás ta nejlepší reklama.

Budeme se těšit na setkání.

Michaela Barošová a Martin Tomaides

 

+420 702 130 627

info@sampanskeprokazdeho.cz

www.sampanskeprokazdeho.cz