OTEVÍRÁME NOVOU PRODEJNU POD VYŠEHRADEM

Vážení klienti, milí příznivci šampaňského,

rádi bychom Vás pozvali do naší nové prodejny pod Vyšehradem.

Najdete nás od 1. června 2017 v Praze 2, ve Vratislavově ulici 21/26 (číslo 26 je modré orientační číslo), v domě označeném nápisem “U Holubů”.

Tento týden budeme mít otevřeno ve čtvrtek  a pátek 11-19 a v sobotu a neděli 14-19. Dále pak vždy ve čtvrtek a pátek 11-19 a podle zájmu i o víkendech. Aktuální otevírací dobu najdete pravidelně na našem webu.

Místo je dobře dostupné pěšky od tramvajových zastávek Výtoň a Albertov, nebo od stanice metra Vyšehrad (trasa C).

Od března jsme pracovali na úpravách prostoru a přesto, že ještě nemáme úplně hotovo (například čekáme na schválení vývěsních štítů od památkářů), věříme že se Vám u nás bude líbit.

A co Vás zde všechno čeká?

Kompletní nabídka šampaňských a něco navíc.

Všechny lahve, které máme k prodeji na internetu si zde můžete koupit a prohlédnout pěkně pohromadě.

V kamenné prodejně najdete ale i limitované kolekce nebo speciality, které se na web vůbec nedostanou. Aktuálně třeba dvě zajímavá ročníková šampaňská od Lacourte-Guillemart nebo poloviční (objem 0.375 l)  lahve Champagne BRUT od všech vinařů.

Možnost vyzvednutí objednávek z internetu

Vyzvedněte si své šampaňské v době kdy Vám to bude nejvíce vyhovovat. Ceny v prodejně budou mírně vyšší a tak se vyplatí zadat větší objednávky přímo v internetovém obchodě. Samozřejmostí je i platba kartou.

Možnost ochutnání

Stále zde budete mít možnost ochutnat šampaňské po skleničce za rozumné ceny. Plánujeme, že do budoucna každý týden věnujeme jednomu vinaři, ať se s nimi můžete postupně seznámit.

Řízené ochutnávky

Budeme pokračovat i v pravidelných a oblíbených  ochutnávkách. Bude to ve skupinkách zhruba 6-8 lidí a rádi připravíme i ochutnávky na míru podle Vašich požadavků.

Přijďte si užít báječný pohled na Prahu z Vyšehradu a cestou se zastavte na skleničku šampaňského.

Těšíme se na návštěvu

Michaela Barošová a Martin Tomaides