PŘIJĎTE NA OCHUTNÁVKY V DUBNU !

Vážení klienti, milí příznivci šampaňského,

jaro je tady a s ním už konečně i příjemnější teploty, které nás všechny lákají k posezení venku na sluníčku. Ke grilování nebo jen tak pro radost se Vám určitě budou hodit lahodné bublinky. Pro inspiraci se můžete zastavit u nás v obchodě a nachlazenou láhev si třeba odnést na nedaleký Vyšehrad, kde se tak báječně relaxuje. Můžete tam také přímo na místě sledovat, jak se začínají probouzet keře révy vinné.

Nezapomeňte se zásobit i na Velikonoční svátky a zkuste kombinovat šampaňské s jarní nádivkou, uzeným či třeba pokrmy z vajec.

Rádi bychom Vás pozvali na další připravované dubnové ochutnávky.

Ochutnávky se konají opět v našem obchodě “Champagne” na adrese Vratislavova 21/26 (dům U Holubů, 26 je modré orientační číslo).

Těšíme se na Vás v následujících termínech:

 

Úterý 16. dubna od 19:00

V ochutnávce se budeme věnovat vinařství ANDRÉ CHEMIN z vesničky Sacy.

Vinařství oslavilo v loňském roce 70 let od svého založení a zakladatel pan André Chemin i ve svých 93 letech stále se zájmem sleduje “šampaňské” dění. Jeho vnuk Sébastian, který nyní vinařství vede, nás na začátku března zasvětil do tajů míchání tichých vín, ze kterých se šampaňské připravuje a tak bude určitě o čem vyprávět.

Dovezli jsme také horkou novinku, která bude zatím k dispozici pouze v prodejně či na přímou objednávku a ochutnáte ji i v rámci degustace. Jde o BRUT EXELLENCE 2007, příjemné, vyzrálé ročníkové šampaňské ze 100% Chardonnay (tedy Blanc de Blancs).

 

Čtvrtek 25. dubna od 19:00

Ochutnávka bude věnována vinařství LACOURTE-GUILLEMART z vesničky Écueil.

I toto vinařství nedávno oslavilo 70 let výroby šampaňského a momentálně žije i přípravami na letošní ročník Tour de France, která do oblasti Champagne  v červenci poprvé zavítá. Etapa do Épernay nabídne to nejlepší z malebného kraje. Ochutnáte mimo jiné i suchý BRUT MINÉRAL a na druhou stranu třeba i málokdy vídané ROSÉ DEMI-SEC.

 

Za cenu 590 Kč na osobu ochutnáte v obou případech pět vzorků  šampaňských vín. K tomu bude připraveno lehké občerstvení, fotografie, videa a povídání o šampaňském.

Rezervujte si prosím svá místa co nejdříve na níže uvedených kontaktech.

Děkujeme za důvěru a jste-li spokojeni, dejte o nás vědět i svým přátelům a známým!

Sledujte nás i na facebooku, kde najdete pravidelné příspěvky ze světa lahodných bublinek a také z dalších oblastí.

Michaela Barošová a Martin Tomaides

 

+420 702 130 627

info@sampanskeprokazdeho.cz

www.sampanskeprokazdeho.cz