ŠAMPAŇSKÉ OCHUTNÁVKY V LISTOPADU

Vážení klienti, milí příznivci šampaňského,

pro listopadové ochutnávky v naší prodejně na adrese Vratislavova 21/26 (dům U Holubů, 26 je modré orientační číslo) jsme zvolili následující termíny:

Úterý 14. listopadu od 19:00h

Ochutnávka bude věnována vinařství Boude-Baudin z vesničky Cormoyeux nedaleko Épernay. Určitě ochutnáte i naše oblíbené CUVÉE VIEILLES VIGNES, skvělé ročníkové víno z hroznů, které zrají na jejich nejstarších keřích révy vinné.

Úterý 28. listopadu 19:00h

Ochutnávka bude výběrem z naší nabídky. Tento výběr můžete aktivně ovlivnit i sami. Pokud Vás nějaká láhev z naší nabídky zaujala, můžete jí nominovat na ochutnávku.

Za cenu 490,- Kč na osobu ochutnáte pět šampaňských vín, k tomu bude připraveno malé občerstvení a povídání o šampaňském. Koná se v malé skupině do 8 lidí a jde o naprosto neformální setkání.

Rezervujte si prosím svá místa co nejdříve na níže uvedených kontaktech.

Pokud Vám nebude termín vyhovovat, rádi s Vámi domluvíme jiný termín.

Dobře fungují i soukromé akce, kdy vše připravíme podle Vašeho přání.

Návštěva v kraji Champagne

O víkendu jsme navštívili kraj Champagne a dovezli oblíbená šampaňská, která jsme dočasně vyprodali. Již k dispozici tedy máte například velmi oblíbený a oceněný BRUT od Philippa Griffona, BLANC DE BLANCS ve zbrusu nové lahvi od vinařství Pierre Gobillard či exkluzivní GRANDE RÉSERVE v lahvi magnum (1,5l) od Pascala Devilliers.

Pokud uvažujete o šampaňském jako o dárku například pro Vaše blízké nebo třeba obchodní partnery, kontaktujte nás prosím pro rezervaci co nejdříve. Nyní můžete v klidu vybírat z kompletní nabídky.

Těšíme se na Vás!

Michaela Barošová a Martin Tomaides