Březnové ochutnávky šampaňského 2020

Vážení klienti, milí příznivci šampaňského

Březen, za kamna vlezem! Březen, měsíc knihy! MDŽ! Indiánský měsíc vran! Toto vše a jistě i mnoho jiného je spojeno s prvním jarním měsícem.

Z pohledu vinaře v kraji Champagne je březen hlavně měsíc, ve kterém je potřeba dokončit řez révy vinné. Zároveň již brzy začne réva rašit a tak by mohla být ohrožena jarními mrazíky. Držme palce, aby k tomu nedošlo. Letošní zima je v Champagne podobně mírná jako u nás, párkrát se objevil také malý sněhový poprašek a poměrně hodně pršelo. Zatím je tedy z pohledu vinařů vše na dobré cestě.

Rádi bychom Vám nadcházející jarní dny zpříjemnili dalšími ochutnávkami šampaňského. Máme nová videa, obrázky a informace z kraje Champagne a tak věříme, že to pro Vás bude opět hodně zajímavé.

Těšíme se na Vás v měsíci březnu při ochutnávkách  v následujících termínech:

Pondělí 16. března od 19:00 hodin

Úterý 31. března od 19:00 hodin

Obě ochutnávky budou výběrem z naší nabídky šampaňských od malých producentů. Pokud Vás některé šampaňské z naší nabídky zaujalo, napište nám a my se ho budeme snažit zařadit do ochutnávky.

Cena za ochutnávku je v obou případech 690 Kč na osobu a koná se v malé skupině do osmi osob. K šampaňskému bude připraveno lehké občerstvení (třeba oblíbený sýr Chaource přímo z oblasti Champagne), fotografie, videa a spoustu povídání o kraji Champagne.

Rezervujte si prosím svá místa co nejdříve na níže uvedených kontaktech.

Děkujeme za důvěru a těšíme se na setkání.

 

Michaela Barošová a Martin Tomaides

Prodejna “Champagne”

Dům “U Holubů” pod Vyšehradem

Vratislavova 21/26

120 00 Praha 2

+ 420 702 130 627

info@sampanskeprokazdeho.cz

www.sampanskeprokazdeho.cz