ZVEME VÁS NA JARNÍ OCHUTNÁVKY!

Vážení klienti, milí příznivci šampaňského,

rádi bychom Vás pozvali na další jarní ochutnávky šampaňského do našeho obchodu na adrese Vratislavova 21/26 (dům U Holubů, 26 je modré orientační číslo) v následujících termínech:

Úterý 24. dubna 2018 od 19:00h

Ochutnávka bude věnována našemu vinaři P. Devilliers z vesničky Villedommange.

Středa 16. května 2018 od 19:00h

Ochutnávka bude věnována šampaňským kategorie Prestige/Réserve.

Za cenu 590,- Kč na osobu ochutnáte v obou případech pět vzorků  šampaňských vín, k tomu bude připraveno malé občerstvení, fotografie a povídání o šampaňském. Koná se v malé skupině 6-8 osob a jde o naprosto neformální setkání.

Rezervujte si prosím svá místa co nejdříve na níže uvedených kontaktech.

Otevírací  doba

Rozšířili jsme pro Vás  otevírací dobu kamenné prodejny pod Vyšehradem. Nyní nás můžete navštívit od úterý do čtvrtka 15-19h a v pátek 13-19h. Budeme také pokračovat v občasném provozu o víkendech (sledujte prosím naše webové stránky).

Co vše najdete v kamenné prodejně?

Máme zde připraven kompletní sortiment našich šampaňských vín, navíc i několik druhů, které je možno zakoupit pouze v prodejně, dále poloviční lahve (obsah 0,375 l),  kvalitní uzávěry na šampaňské, papírové a dřevěné dárkové krabice, skleničky a limitovaná dárková balení.

Vždy u nás také můžete ochutnat některé ze šampaňských “po skleničce”.

V případě zájmu Vám zde připravíme i soukromou ochutnávku.

Ochutnávka šampaňského jako dárek!

Nově jsme připravili pěkné dárkové poukazy na ochutnávky šampaňského, které můžete věnovat svým blízkým a uvést je tak do tajů lahodných bublinek. Naše ochutnávky jsou skvělou cestou k objevení kraje Champagne.

Díky za přízeň!

Michaela Barošová a Martin Tomaides

info@sampanskeprokazdeho.cz

702 130 627